Micro-Tech Nederland over Liedeco Protect


Liedeco Protect wordt nu al geruime tijd door vele bedrijven als protectiescherm gebruikt.

Dit in verschillende toepassingsmogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld receptie/balie toepassingen, maar ook als afscheiding op de werkplek. We hebben één van onze eerste afnemers benaderd om wat vragen te stellen over de productervaring. Het interview leest u hier:

 

  • Hoe bent u bij Liedeco Protect terecht gekomen?

Via de website, ik heb jullie gevonden via Google. In april zijn we hier op deze vestiging terecht gekomen, en destijds waren we al aan het kijken naar de verschillende mogelijkheden, waaronder ook bijvoorbeeld plexiglasschermen. Echter, dit was voor ons geen optie want wij werken met hoog-laag bureaus die we continu verstellen. Om deze reden hadden wij een wat flexibeler product nodig. Daarnaast blokkeert plexiglas deels het geluid en daar heb je met dit product ook geen last van.

 

  • Hoe ervaart u Liedeco Protect als oplossing?

Goed, perfect! Je merkt toch wel dat dit een van de betere producten is die zich op de markt bevinden. We hoefden niks te boren, niks te schroeven, bevestiging was super eenvoudig, ideaal!

 

  • Vanaf het moment van bestellen, tot en met het daadwerkelijk afleveren en installeren van het protectiescherm, hoe heeft u dit traject ervaren?

Goed, flexibel en snel! Ik had besteld en twee dagen later werd ik gebeld dat het zou worden afgeleverd. Echter, was ik toen zelf niet aanwezig, maar men heeft het gewoon netjes bij de receptie afgegeven. Ophangen ging ook prima, duidelijke instructies zaten erbij. We hebben alleen even kort contact gehad met de beheerder van het gebouw, maar die gaf ook aan van dat het product perfect was voor systeemplafonds.

 

  • Zou u het product aan anderen aanbevelen?

Ja, zeker! Het is gewoon een ideaal product. Het is een flexibel product, maar voor mij persoonlijk was toch wel de eenvoudige bevestiging van het protectiescherm de grootste pré. Klipje erop, klik, en hij zat vast! Daarnaast verstoort het de sfeer en het design van de ruimte niet en kunnen we het op de lange termijn blijven gebruiken. Ook was het proces van bestellen tot daadwerkelijke levering en installatie heel vlot en professioneel. Ja, top product en top service, kan niets anders zeggen.

 

Vallie Kolditz - Micro Tech Nederland, Breda