Waarom kiezen voor Liedeco Protect?


We krijgen vaak de vraag; waarom zou ik moet kiezen voor Liedeco Protect als kuchscherm? Om deze reden hebben wij onze belangrijkste USP’s voor u nog een keer op rijtje gezet.

 

  1. Esthetische vormgeving

U heeft als ondernemer veel energie gestoken in de look & feel van uw pand. Deze uitstraling wilt u graag behouden. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Het Liedeco Protect protectiescherm is voorzien van een subtiele vormgeving waardoor de uitstraling van de werkomgeving intact blijft. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan. Staat de gewenste maat niet op onze website en heeft u speciale aanvraag voor bijvoorbeeld uw ontvangstbalie of receptie. Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

 

  1. Flexibiliteit

Het Liedeco Protection Screen is een flexibele oplossing: het kan handmatig of automatisch worden opgerold, waardoor flexibel gebruik van een werkomgeving mogelijk blijft. Door deze mogelijkheid kan het kuchscherm permanent beschikbaar blijven en zo bescherming bieden voor de lange termijn. Komt er een tweede golf? De tijd zal het ons leren. Met Liedeco Protect bent u in ieder geval voorbereid op het ergste, zonder hiervoor weer op een trapje te klimmen. Simpelweg op- en afrollen, met keuze uit automatische- of handmatige bediening. Daarbij komt dat het protectiescherm eenvoudig te reinigen is.

 

  1. Gemakkelijk te installeren

Het Liedeco Protection screen is eenvoudig te installeren, ook bij systeemplafonds. Materiaal voor verschillende montage mogelijkheden wordt standaard bijgeleverd. Komt u er toch niet aan uit of heeft u er simpelweg geen zin in? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en komen we het kuchscherm zelf bij u ophangen.

 

  1. Goede eigenschappen

Het scherm heeft zeer goede visuele eigenschappen: door de hoge lichtdoorlaatbaarheid (meer dan 95%!) van het kuchscherm blijft de ervaring van direct persoonlijk contact mogelijk. Hierdoor wordt het veel prettiger ervaren dan een harde kunststof afscheiding. Hierbij komt dat het Liedeco Protect kuchscherm krasbestendig is en over goede geluidsdoorlatendheid beschikt. Beter in tegenstelling tot bijvoorbeeld het veel gebruikte (dikke) plexiglas.

 

  1. Veel toepassingsmogelijkheden

Het Liedeco Protection Screen is ontworpen voor toepassing in kantooromgeving, maar kent ook vele andere toepassingsmogelijkheden, denk hierbij aan detailhandel, zorg & bijvoorbeeld het onderwijs. In principe overal waar men met klanten, patiënten of bezoekers in aanraking komt, biedt dit protectiescherm een eenvoudige oplossing voor de lange termijn.

 

  1. Europees kwaliteitsproduct

Wij produceren Liedeco Protect in onze eigen fabriek in Duitsland. U bent dus verzekerd van een Europees kwaliteitsproduct. Valt het product toch tegen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en zullen we samen kijken naar de mogelijke oplossingen.

 

Ga daarom snel naar www.liedecoprotect.com en bestel direct!