Montage


Het Liedeco Protection screen is eenvoudig te installeren, ook bij systeemplafonds. 
Materiaal voor verschillende montage opties wordt standaard bijgeleverd.

Direct aan systeemplafond

Verlaagd hangend aan systeemplafond

Direct aan overig plafond

Verlaagd hangend aan overig plafond

FAQ

De folie kan worden schoongemaakt met zeep of een mild schoonmaakmiddel met water. Dit is ook geschikt als antistatische behandeling. Voor het desinfecteren van de folie kan het beste worden schoongemaakt met een op alcohol gebaseerd mild schoonmaakmiddel met een zachte doek, spons of zeem. Lees onze uitgebreide schoonmaak instructie voor meer details over aanbevolen reinigingsmiddelen.

Na het plaatsen van de order, leveren wij het product binnen 48 uur bij het opgegeven adres. De uiterlijke levertijd is 5 werkdagen na het bestellen van de order.

U heeft 1 jaar garantie. Om aanspraak te maken op de garantie is het aankoopbewijs benodigd.

Het is een aluminium systeem zonder ijzeren onderdelen, hierdoor is het product corrosiebestendig. Het product dient echter niet gebruikt te worden in een situatie waar het rechtstreeks aan water blootgesteld wordt (bijvoorbeeld als douchescherm). Ook is de folie niet bestand tegen chloordampen.

Er zijn helaas geen losse onderdelen beschikbaar.

Aangezien het een product is ontwikkeld met als doel Corona preventie, kan het product alleen worden geretourneerd wanneer het product ongebruikt is. We accepteren daarom alleen retouren als deze in ongeopende verpakking en binnen twee weken na aankoop worden teruggestuurd.

Heeft u last van een defect product? Maak foto’s van het defect en neem contact op met onze customer service afdeling. We zullen samen kijken naar een passende oplossing.

In het geval dat u uw invoice per ongeluk kwijt raakt en/of verwijderd heeft, kunt u contact opnemen met onze customer service afdeling. Met de gegevens die u tijdens uw order heeft ingevoerd, kunnen wij uw order achterhalen en u nogmaals de order bevestiging toesturen.